Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1949 356 Porsche

Producată în Austria cu ajutorul pieselor VW, 1949 Porsche 356 a fost printre primele modele 52 de la 356, lansate manual între 1948 și 1950. Ferry Porsche dorea să construiască o mașină bazată pe Beetle-ul Volkswagen, dezvoltat de tatăl său. Având o istorie profundă a cursei până în ziua de azi, primul model a avut doar câteva săptămâni când a marcat prima sa victorie în rasa orașului Innsbruck. Astăzi, Porsche 356 este o mașină clasică iconică. Cumpărătorii și investitorii din întreaga lume continuă să facă din aceasta una dintre cele mai căutate și iubite mașini clasice.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Dacă vă gândiți să cumpărați unul dintre aceste modele 1949 356 356 devreme, este important să știți că acestea sunt extrem de exclusive și pot fi foarte greu de găsit. După ce ați găsit un Porsche XNUMX de interes, verificați originalitatea și autenticitatea confirmând numerele șasiului și ale motorului. Inspectați, de asemenea, rugina sau deteriorarea corpului și discutați istoricul sau înregistrările care pot apărea împreună cu autovehiculul.

Porsche Classic Cars De Vânzare