Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1948 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

Modelele Porsche 356, în special cele mai vechi 1948 Porsche 356 Pre-A Cabriolets, sunt unele dintre cele mai căutate mașini clasice. 1948 Pre-A 356 a fost o masina sport 4-cilindru, cu motor spate proiectat de Porsche. Disponibil atât ca un model hardtop Coupe, cât și ca Cabriolet, versiunea în aer liber a fost cea mai populară. Aproximativ 7627 modele Porsche 356 Pre-A au fost realizate.

Încercați să cumpărați un Porsche Classic?

Încercați să cumpărați un 1948 Porsche 356 Pre-A Cabriolet? Găsirea unei persoane poate fi o mare realizare. Condiția corpului este foarte importantă, deoarece aceste modele au fost realizate manual în aluminiu. Asigurați-vă că într-adevăr vă uitați la un original, deoarece cumpărătorii care nu știu cum să cumpere o replică cu o valoare semnificativ mai mică decât cea a unui Porsche 356 Pre-A original. Asigurați-vă că verificați numerele de motor și șasiu împotriva înregistrărilor Porsche.

Porsche Classic Cars De Vânzare