Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1971 Mercedes Benz 280SL

Foarte de dorit când au fost lansate pentru prima dată, modelele Mercedes Benz SL rămân încă populare până în prezent. Deși nu la fel de puternic ca Mercedes 300SL, sau ca curvace ca 190SL, Mercedes Benz 280SL 1971 a fost bine echilibrat, un performer de înaltă performanță și un driver de zi cu zi. 30 ani mai târziu, multe piese pentru aceste modele sunt încă disponibile, iar mulți proprietari continuă să folosească aceste mașini clasice ca șofer de zi cu zi. Numai unitățile 830 au fost fabricate în ultimul an de producție al modelului Mercedes 280SL, însă, pe parcursul producției, au fost lansate aproximativ unități 23885. Versiunea americană a caracteristicilor comune 280SL comune cu modelele europene care au inclus frâne cu discuri 4 cu discuri de accelerație, centuri de siguranță 3 și multe altele.

În căutarea unui Mercedes Classic?

Statutul lui Roadster Mercedes din 1971 ca mașină clasică este în continuă creștere. Cu modelele surori din serie - Mercedes Benz 230SL și 250SL - există ceva pentru cumpărători și buget de toate tipurile.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare