Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1967 Mercedes Benz 250SL

La sfârșitul anului 1966, Mercedes Benz 230SL a fost succedat de modelul 250 SL. Motorul său cu 6 cilindri în linie avea, de asemenea, o putere de 150 CP, dar a generat cu 10% mai mult cuplu, oferind Mercedes Benz 1967SL din 250 un timp mai rapid de 0 până la 60 cu mai mult de 1.1 secunde. Pur și simplu, Mercedes 250SL a preluat locul unde 230SL a rămas. Modelul exterior al mașinii a continuat să folosească liniile curate, elegante și unghiulare ale modelului 230 SL, în timp ce amplasarea inteligentă a roților în raport cu restul designului caroseriei și înălțimea înaltă, amovibilă Pagoda, a oferit pasagerilor și șoferilor accesul ușor la cabina. Mercedes 250SL 1967 a folosit, de asemenea, un șasiu monococ cu suspensie față, în timp ce partea din spate a încorporat o axă oscilantă cu un singur pivot și arcuri transversale configurate pentru a compensa camberul. Frânele cu disc cu 4 roți au fost, de asemenea, implementate pentru o putere de frânare suplimentară. Cumpărătorii aveau, de asemenea, mai multe opțiuni în interiorul cabinei, cu acces la piele, pluș, scaune de susținere, ecartamente mari și meșteșuguri de clasă mondială Mercedes Benz.

În căutarea unui Mercedes Classic?

Indiferent dacă căutați informații despre Mercedes Benz 1967SL din 250 pentru a vă oferi o idee mai bună despre istoria și disponibilitatea acestor mașini clasice sau pur și simplu aveți nevoie de câteva sfaturi pentru a vă ajuta în căutare, ați ajuns în locul potrivit. ER Classics înțelege complexitatea unică a achiziționării unui roadster Mercedes Benz din 1967 sau a oricărei mașini clasice europene sau americane.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare