Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1966 Mercedes Benz 230SL

Deși a avut un act greu de urmat, Mercedes Benz 1966SL din 230 a fost un mare pas înainte pentru Mercedes de la predecesorul său 190 SL. Cu aspectul său unghiular și propulsat de o linie OHC 2306 de 150 cmc, 6 CP, cu injecție mecanică de combustibil, Mercedes Benz 230SL a cucerit lumea. Poreclit „Pagoda” datorită liniei de acoperiș atipice a hardtopului, care era mai joasă la mijloc și mai înaltă la margini, modelele 1966 SL 230 și alte an au oferit o performanță puternică, de lux, fără a compromite stilul și măiestria de clasă mondială Mercedes a devenit cunoscut pentru. Această performanță stelară face din Mercedes Benz roadsterul 1966 o mașină foarte utilizabilă chiar și conform standardelor actuale. Din punct de vedere estetic, au existat câteva modificări care au avut loc în 1965 și care au afectat și SL 1966, inclusiv colectorul de evacuare fiind schimbat din tablă de oțel în țevi din fontă-cap de evacuare, forma inelului de corn a fost schimbată de la rotund la superior aplatizat și maneta schimbătorului de viteze a fost îndoită înainte de 55 mm.

În căutarea unui Mercedes Classic?

Mercedes Benz 230SL nu era o mașină ieftină la vremea sa. În SUA, prețul de listă de 7500 USD ar fi putut achiziționa cu ușurință un Jaguar E-Type, care a fost principalul concurent în acea perioadă. Cu toate acestea, Mercedes 230SL a fost încă un succes pe piață, cu aproximativ 19831 de unități produse înainte de sosirea succesorului său, Mercedes Benz 250SL, în decembrie 1966. Dacă vă gândiți la achiziționarea unui 1966 SL SL, ER Classics așteaptă cu nerăbdare să vă împărtășească cunoștințele și expertiza. Datorită numărului mare de producție al acestei mașini, există, în general, o selecție bună, de la proiecte de restaurare la exemple de calitate pentru showroom.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare