Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1965 Mercedes Benz 230SL

Cu producția începând din 1963, la 9 ani de la introducerea mașinilor sport 300 SL și 190 SL în 1954, Mercedes Benz a prezentat lumii automobilismului un singur succesor pentru ambele modele SL extrem de reușite. Caracterizat prin confort, performanță și siguranță, Mercedes 230SL a fost, de asemenea, cunoscut pentru designul său atemporal. Modelele Mercedes Benz 1965SL din 230 și alte modele din anul 230 au văzut asemănare cu modelele anterioare doar în grătarul său iconic Mercedes și în capacele butucilor cu chei de culoare, în afară de asta, 190 SL nu seamănă cu strămoșii săi 300SL și 1SL. Se zvonește că unii dintre șoferii de Formula 1965 ai vremii credeau că Pagoda este una dintre cele mai bune mașini de manipulat ale vremii și, deoarece nu poate fi o surpriză, Mercedes 230SL din XNUMX și alte Pagode au avut o listă de proprietari de vedete. printre care John Lennon, Audrey Hepburn, regele Hussein și Sophia Loren.

În căutarea unui Mercedes Classic?

La fel ca în cazul tuturor mașinilor clasice, atunci când sunteți gata să cumpărați un Mercedes Benz 1965SL din 230, cel mai bine este să cumpărați cel mai bun exemplu pe care vi-l puteți permite. Modelul 230SL, cu aproximativ 19831 de unități produse, a fost vândut în număr mare și există încă un număr mare de mașini clasice disponibile astăzi. De fapt, multe dintre piesele pentru Mercedes SL din 1965 pot fi achiziționate în continuare direct prin intermediul Mercedes Benz. Fie că doriți să achiziționați o mașină de proiect, o mașină de condiționare pentru showroom sau un Mercedes Benz 230SL pentru șoferul dvs. de zi cu zi, ER Classics are cunoștințele și resursele de mașini clasice necesare pentru a vă ajuta să găsiți mașina visurilor voastre.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare