Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet

Mercedes Benz 220SEb Cabriolet a debutat pentru prima dată în februarie, 1961, pentru a sărbători redeschiderea Muzeului Daimler-Benz și aniversarea lui 75th de la Mercedes. Componenta va vedea mai mult de un deceniu de producție cu foarte puține schimbări de-a lungul anilor. Doar modelele 2729 ale modelelor 16.902 Mercedes Benz 220SEb produse vreodată au fost modelele Cabriolet.

În căutarea unui Mercedes Classic?

Când cumpărați un 1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet, există câțiva pași de bază pe care doriți să îi urmați. Verificați întotdeauna numerele șasiului și ale motorului împotriva înregistrărilor Mercedes. Efectuați o inspecție amănunțită pentru rugină și mecanică cu o petrecere 3rd. Întotdeauna cereți orice documentație pe care vânzătorul ar putea să o aibă. Una dintre cele mai bune sfaturi pentru acest model specific este de a vă asigura că vă uitați la un Cabriolet original. Multe modele Coupe au fost tăiate și transformate în niște cumpărători nenumărați. Pentru a afla mai multe sfaturi ca acestea pentru 1964 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet, echipa de la ER Classics vă încurajează să navigați pe acest site. Dacă aveți întrebări, acestea sunt doar un apel telefonic.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare