Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1964 Mercedes Benz 220SE 111

1964 Mercedes Benz 220SE 111 a fost apreciat ca fiind cel mai avansat sedan din lume la acea vreme. Mercedes 220SE 111 a fost prima masina din lume care a fost proiectata pentru siguranta pasagerilor. Bela Barenyi (expertul în siguranță al Mercedes) a împărțit mașina în piese separate 3: un compartiment pentru pasageri, un front moale și un spate (zone de rupere). Acest accent pe siguranță a fost, de asemenea, vizibil în interiorul cabinei. Pasagerii erau în prezent înconjurați de tablouri de bord cu căptușeală, butoane încastrate și niște învelișuri de ferestre căptușite.

În căutarea unui Mercedes Classic?

1964 Mercedes Benz 220SE 111 este o mașină clasică populară printre colecționari din mai multe motive. În timp ce inovarea în domeniul siguranței a fost această mașină pretinde că faima, a fost, de asemenea, unul dintre cele mai populare sedanuri din vremea sa. Mai mult decât unitățile 66000 au fost produse și vândute în întreaga lume. Când sunteți gata să cumpărați un 1964 Mercedes Benz 220SE 111, păstrați câteva lucruri în minte. ER Classics vă încurajează să vă asigurați că numerele șasiului și ale motorului sunt potrivite și, de asemenea, vă recomandă să cumpărați o mașină cât mai completă. În plus, mașinile cu documente sunt foarte dorite.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare