Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1963 Mercedes Benz 190SL

Ultima dintr-o durată de producție de aproape un deceniu, Mercedes Benz 1963SL din 190 este probabil cea mai rară din linia Mercedes 190SL. De fapt, doar 104 exemple de 190SL au ieșit de pe podeaua de producție din Stuttgart în acel an, 54 exportate în SUA și 50 fiind modele non-americane. Dacă doriți să achiziționați o mașină clasică Mercedes SL din 1963 pentru colecția dvs. privată, echipa de la ER Classics vă poate oferi sfaturi de care aveți nevoie pentru a avea succes în căutare. În timp ce calitatea acestor mașini a fost de primă clasă, există câteva defecte în proiectare și inginerie care merită menționate dacă doriți să achiziționați un Mercedes 190SL. În primul rând, datorită construcției sale unibody, Mercedes 190SL este vulnerabil la rugină. Cumpărătorii trebuie să fie conștienți de problemele legate de rugină și, în majoritatea cazurilor, trebuie să se îndepărteze de orice Mercedes 190SL care prezintă rugină extinsă. O reparație deficitară a zonelor în care există rugină poate agrava doar problema, așa că asigurați-vă că aveți o cunoaștere aprofundată a ceea ce cumpărați. Zonele care trebuie inspectate includ sonde de roți, șine ale cadrului șasiului, podele ale portbagajului și sonde de anvelope de rezervă, precum și puncte de montare pentru brațele din spate.

În căutarea unui Mercedes Classic? 

Componentele mecanice originale oferă o altă perspectivă asupra istoriei mașinii. Completitudinea este un factor major de cost în cheltuielile generale pentru achiziționarea unui Mercedes Benz 190SL 1963, astfel încât cumpărătorii ar trebui să fie conștienți de orice restaurare sau lucrare care a fost efectuată pe mașină.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare