Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1962 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet

Adăugat la gama Fintail în 1961 pentru a merge alături de omologul său Sedan, Mercedes Benz 1962SEb Cabriolet din 220 ar crește acoperirea pieței în SUA. În timpul unei epoci în care producătorii americani de automobile produceau mașini Cadillac și Ford, Mercedes Benz și-a pus amprenta pe piață cu acest model. Din 1961 până în 1965 vor fi produse doar 2729 de unități ale Mercedes Benz 220SEb Cabriolet. Când comparați acest lucru cu unitățile 14173 Coupé fabricate în aceeași perioadă, este evident de ce Mercedes Benz 220SEb Cabriolets sunt atât de dorite. Dacă vă gândiți să achiziționați un Mercedes Benz 1962SEb Cabriolet din 220, ați ajuns în locul potrivit pentru sfaturi și informații.

În căutarea unui Mercedes Classic?

O altă remiză principală pentru modelul 1962 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet este faptul că pentru prima dată Mercedes a introdus zonele de rulare față și spate. Alte progrese care sunt astăzi standard includ centurile de siguranță retractabile și un sistem de suspensie pneumatică. Când cumpărați un 1962 Mercedes Benz 220SEb Cabriolet, efectuați întotdeauna o inspecție amănunțită a ruginei. Datorită cererii ridicate pentru modelele Cabriolet, multe cupoane au fost transformate, deci întotdeauna verificați dacă autovehiculul este original. Unele dintre problemele mecanice pe care trebuie să le țineți cont sunt scurgerile de ulei, ghidajele supapelor, slăbirea transmisiei, amortizorul de direcție uzat și furtunurile de frână și apă îmbătrânite.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare