Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1961 Mercedes Benz 190SL

Poate că una dintre cele mai impresionante calități ale mărcii Mercedes Benz este capacitatea de a produce în mod continuu mașini de lux care să apeleze la o gamă largă de cumpărători. Începând cu luna mai 1955, Mercedes a reușit să producă o mașină sport care nu a fost doar jumătate din prețul foarte doritului 300SL, dar a reușit să apeleze la o clientelă mai interesată de o mașină elegantă decât de performanță. Odată cu lansarea modelului Mercedes 190SL, entuziaștii europeni au fost capabili să dețină un clasic instant. Modelul 1961 Mercedes Benz 190SL, precum și modelele din alte ani produse de 1955 - 1963, au fost oferite în versiunile 3: roadster, coupe și Tourensports-wagen. Roadster-ul a fost modelul clasic convertibil, în timp ce coupe-ul a oferit mai mult lux și partea opțională detașabilă. Cea mai rară versiune, Tourensports-wagen a fost concepută pentru a fi o mașină sportivă mai serioasă, a fost mai ușoară și a fost echipată cu ușile fără ferestre și un ecran de zbor.

În căutarea unui Mercedes Classic?

În timp ce au fost produse aproximativ 25881 de unități Mercedes 190SL, se estimează că doar jumătate dintre acestea rămân astăzi. Fie că sunteți în căutarea unui 1961SL 190 pentru șoferul dvs. de zi cu zi, căutați un exemplu curat pentru colecția dvs. de mașini clasice sau pur și simplu doriți să începeți restaurarea unui roadster Mercedes 1961, echipa de la ER Classics vă poate ajuta tu.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare