Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1960 Mercedes Benz 220SE Cabriolet

Găsirea unui 1960 Mercedes Benz 220SE Cabriolet poate fi o provocare. Doar peste 1000 din aceste mașini au fost făcute vreodată. Datorită imenselor costuri de restaurare, aceste mașini ar trebui să fie cumpărate întotdeauna în cea mai completă condiție pe care o puteți găsi. Căutați întotdeauna semne de reparare a ruginei și ruginei și pentru cel mai bun corp de calitate pe care îl puteți găsi. Părțile sunt de fapt destul de dificile și costisitoare de găsit.

În căutarea unui Mercedes Classic?

Fie că sunteți în căutarea unei restaurări complete, fie ca un candidat excelent pentru restaurarea proprie, ER Classics vă poate ajuta să găsiți Mercedes-ul dorit. Ei vă pot oferi sfaturi valoroase pentru a vă asigura că achiziționați cele mai bune Mercedes 220SE pe care le puteți permite. Cu Mercedes Benz 220SE Cabriolet este imperativ să vă asigurați că achiziționați un original Cabrio și nu un Sedan care a fost decuplat. De aceea, verificați întotdeauna numerele șasiului și ale motorului.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare