Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1960 Mercedes Benz 190SL

Mercedes Benz 190SL din 1960 a fost viziunea lui Max Hoffman, importatorul de mașini din SUA Mercedes Benz la începutul anilor '50, întrucât a recunoscut un loc pe piață pentru un complement mai mic la prestigiosul 300SL. Strategia de marketing a lui Hoffman a fost de a valorifica câștigul 300SL în cursa rutieră Carrera Panamericana Mexican 1952 și a anticipat vânzări excepționale pentru astfel de modele sportive. La acea vreme, piața americană a autovehiculelor a adus și profituri mari producătorilor de mașini sport europene. Mercedes 190SL a fost prezentat oficial la Salonul Internațional de Sporturi din NY din februarie 1954, alături de coupe-ul Mercedes 300SL și a primit multe laude și aprecieri din partea presei. Designul atemporal al modelelor W121 sau Mercedes 190SL este probabil una dintre caracteristicile majore de vânzare ale acestei linii excepționale.

În căutarea unui Mercedes Classic?

Când ați decis că Mercedes Benz 1960SL din 190 este mașina clasică potrivită pentru dvs., ER Classics vă va oferi cu plăcere câteva sfaturi pentru a vă face căutarea mai eficientă. Poate că unul dintre cele mai bune sfaturi este să găsiți un exemplu de SL 1960 care are panou caroserie original și componente cromate. Chiar dacă Mercedes 190SL 1960 a fost construit pe o linie de asamblare, mașina era încă în mare parte personalizată. Dacă doriți să restaurați un 190SL, forța de muncă implicată în restaurarea unei mașini care nu are panourile originale sau cromate poate fi o cheltuială imensă, adesea neașteptată. Mercedes Benz a facilitat identificarea originalității 190SL-ului ales, deoarece ușile, capota, precum și alte piese au fost ștampilate cu numărul caroseriei mașinii. Dacă găsiți numere potrivite în mai multe zone, este posibil să găsiți un exemplu destul de original. Pe de altă parte, ER Classics vă poate ajuta, de asemenea, să găsiți un Mercedes Benz 1960SL 190 complet restaurat, dacă nu aveți dorința de a lucra la un proiect de restaurare.

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare