Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1955 Mercedes Benz 190SL

190SL-urile fac o mașină clasică de colecție și sunt relativ accesibile. Producată de Mercedes de la 1955-1963, 1955 Mercedes Benz 190SL a fost lăudat de Road and Track pentru designul și manopera. Disponibil ca un coupe cu un hardtop detașabil sau ca un rucsac cu un capac decapotabil. Deși mașina a avut același ampatament cu Mercedes 300SL, câteva componente Mercedes Benz 190SL au venit de fapt din salonul 180.

În căutarea unui Mercedes Classic?

Au fost făcute mai multe modificări între dezvelirea prototipului la Salonul Auto de la NY și începutul producției în 1955. Primul Mercedes cu un singur corp a folosit un șasiu din oțel cu capota de aluminiu, capacul portbagajului și bordură. Chiar și cu piesele de aluminiu, mașina a cântărit aproape 2600. Multe modificări de producție au fost făcute în timpul dezvoltării 1955 Mercedes Benz 190SL, incluzând modificări ale tabloului de bord, modificarea pârghiei de acționare a ambreiajului și tubul de umplere a rezervorului de combustibil la intrarea rezervorului. Pentru coupe, sprâncenele din spatele roților spate erau dotate cu mulaje decorative, iar panourile de ușă interioară erau fixate cu cleme în loc de șuruburi. Acestea sunt câțiva dintre indicatorii necesari pentru a stabili că aveți un original 1955 190SL când căutați să cumpărați un Mercedes Benz clasic. Pentru a afla mai multe despre Mercedes Benz 190SL, echipa ER Classics așteaptă cu nerăbdare să vă ajute. Contactați-i astăzi pentru a afla mai multe și pentru a explora mașinile clasice disponibile pentru dvs.!

Mercedes Benz Classic Cars De Vânzare