Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1965 tip Jaguar E

E-Type a rămas una dintre cele mai populare mașini sportive de pe tot parcursul 60-urilor și a fost condusă doar de cea mai elită clientelă a zilei. Un motor cu cilindri 4.2 6 drept, care a fost folosit inițial în modelul Jaguar XK150, a dat acces la viteze mai mari de 150 mph. Unele dintre modificările care au fost încorporate în modelul 1965 E au inclus generatorul înlocuit cu un alternator și sistemul electric Lucas trecând pe un teren negativ. Tabloul de bord a fost schimbat de la aluminiu la un finisaj negru și au fost adăugate locuri mai confortabile.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Poate că cel mai bun punct pe care ER Classics îl poate oferi este achiziționarea unei mașini în cea mai bună stare posibilă pe care o puteți permite. Un tip E relativ ieftin poate deveni rapid un coșmar cu probleme cum ar fi rugină, sisteme electrice și alte probleme. Deși vă pot costa niște bani în plus, angajarea unui expert al partidului 3rd pentru a examina orice achiziție potențială vă poate economisi mulți bani. ER Classics ar fi încântat să vorbească cu dvs. și să vă ajute să găsiți tipul de vise Jaguar E.

Jaguar Classic Cars de vânzare