Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1964 tip Jaguar E

Realizând debutul la Salonul Auto de la Geneva din 1961, modelul Jaguar E a fost considerat cel mai frumos automobil făcut vreodată. Modelul 1964 Jaguar E este cunoscut pentru faptul că a fost modelul-an în care noul motor XK a fost modernizat de la 3.8 litri la litru 4.2. Aceste modele de tip Jaguar E tip, denumite în mod obișnuit seria 1, oferă închidere în faruri și un aport mai mic de aer în gură. Tipul E a fost proiectat cu mașina de curse Jaguar D-Type. La fel de minunat ca și modelul E este astăzi, în timpul 60-urilor, aceasta a fost o mașină - trebuie să fie - rezervată doar celor mai pretențioși cumpărători.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Tipul 1964 Jaguar E a abordat unele dintre problemele asociate modelelor anterioare, cum ar fi frânele spate inadecvate, supraîncălzirea și scaunele neplăcute. Modelul 1964 Jaguar E a oferit acum un motor 4.2 de litri, o cutie de viteze cu toate sincrone și frâne actualizate. Pentru mai multe informații despre tipul 1964 Jaguar E, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de profesioniști de la ER Classics astăzi.

Jaguar Classic Cars de vânzare