Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1963 tip Jaguar E

Modelul Jaguar E (cunoscut și sub numele de Jaguar XKE din SUA) a fost lansat în 1961. Modelul 1963 Jaguar E a devenit repede una dintre cele mai renumite mașini sportive din epoca sa. Chiar si Enzo Ferrari a declarat ca Jaguar E Type este una dintre cele mai frumoase masini realizate vreodata. De-a lungul producției sale treisprezece ani, mai mult decât 77000 E Types ar derula podeaua de producție. Tipul 1963 Jaguar E se încadrează, în general, în mașinile Seria I, care includ cele fabricate între 1961-1968. Modelele 1963 au folosit același motor care a fost dovedit capabil în Jaguar XK150, un cilindru 3.8liter 6. Din octombrie 1964, a fost folosit un motor 4.2liter.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Dacă doriți să achiziționați un tip 1963 Jaguar E, nu ar trebui să fie prea dificil să găsiți mașina perfectă pentru dvs., deoarece au fost produse mai multe decât unitățile 77000 produse pe parcursul întregului său an 13. Poate că una dintre cele mai frecvente probleme cu aceste mașini clasice a fost rugina și coroziunea. Deoarece nu s-au facut probe de rugina in acele vremuri, jaguarii nu erau subtiri sau galvanizati. A doua problemă pe care doriți să o pregătiți sunt dificultățile cu sistemul electric Lucas. Dacă cumpărați un Jaguar demn de drum, veți dori să vă asigurați că sistemul de răcire a fost modernizat la componentele 1967. Pentru a afla mai multe sfaturi pentru 1963 Jaguar E Type, ER Classics vă încurajează să navigați pe acest site!

Jaguar Classic Cars de vânzare