Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1961 Jaguar XK150 Drophead Coupe

1961 Jaguar XK150 DHC ar putea să lovească 135mph și să execute rularea de la 0-60 în 7 secunde. Nu oferă servodirecție, deci trebuie să anticipați rândul și să aplicați vârful accelerației la dreapta. Jaguar a lansat XK150 în 1958 și a încheiat producția în 1961. Masina a fost echipată cu frâne cu disc și un motor puternic, oferindu-i un raport excelent de putere / greutate cu putere de oprire egală.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Dacă sunteți pe piață pentru un Jaguar XK150 DHC, ați ajuns la locul potrivit. De la proiectele de restaurare la showroom-ul XK150s, permiteți-vă ER Classics să vă prezinte selecția minunată a modelelor Jaguar XK150 disponibile pentru dvs. De asemenea, vă pot oferi sfaturi care vă vor ajuta. Întrebați întotdeauna vânzătorului documentația privind restaurarea, întreținerea sau istoricul. Închirați întotdeauna o companie de inspecție a partidului 3rd pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra condiției mașinilor. Explorați topul soft al modelelor DHC. Pentru a afla mai multe sau pentru a vedea showroom-ul ER Classics în persoană, vă rugăm să nu ezitați să contactați-le astăzi.

Jaguar Classic Cars de vânzare