Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1961 tip Jaguar E

Inițial lansat în 1961, Enzo Ferrari a numit Jaguar E Type cea mai frumoasă mașină fabricată vreodată. Stilul, manevrabilitatea si viteza au facut 1961 Jaguar E Type una dintre cele mai populare masini ale erei. Jaguar 1961 a fost, de asemenea, cunoscut pentru construcția monococică și suspensia spate independentă, care a fost o unitate separată în cadrul sub-cadru. Cumpărătorii care iau în considerare modelul 1961 Jaguar E vor găsi disponibile atât ca Roadster, cât și ca un Coupe Fixed Head.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Fie că sunteți în căutarea unui Jaguar E Type 1961 ca șofer principal, fie că sunteți în căutarea unui proiect de restaurare, ER Classics vă poate ajuta. Iată câteva sfaturi de reținut. În primul rând, deoarece corpul este parțial unitizat și cada din corp oferă o mare parte din suportul structural al vehiculului, rugina ar trebui să fie o preocupare principală. Fiecare panou de pe E-Type servește unui scop. Din acest motiv, este important ca mașina să fie inspectată de un mecanic terț. Piesele pentru Jaguar E Type sunt destul de ușor de găsit. Cu sediul în Waalwijk, Olanda, ER Classics are o prezență mondială pe piața automobilelor clasice și vă poate ajuta să găsiți tipul Jaguar E dorit. Vă invită să răsfoiți inventarul lor pentru a vizualiza Jaguarele disponibile în prezent pentru dvs.

Jaguar Classic Cars de vânzare