Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1960 Jaguar XK150

Jaguar XK150 a fost actualizat cu un parbriz dintr-o singură bucată, iar pe FHC o fereastră mai mare. Lansarea 1957 a lansat doar FHC și DHC, deoarece lansarea Roadster-ului a fost amânată până la 1958. Dacă sunteți interesat să cumpărați un 1960 Jaguar XK150, veți putea alege din toate stilurile de caroserie 3.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Echipa de la ER Classics recomandă cunoașterea aprofundată a opțiunilor disponibile pe 1960 XK150 dacă intenționați să cumpărați unul. Acest sfat vă va ajuta să evaluați valoarea sa. Deși se estimează că foarte puține Jaguar XK150-uri au fost comandate cu echipament standard, pachetul a oferit roți de sârmă, lămpi de ceață 2 și overdrive. Modelul S era disponibil fie cu un motor 3.4L, fie cu un motor 3.8L. Mascota Jaguar a fost oferită pentru prima dată pe o mașină XK. ER Classics vă încurajează să navigați în inventarul online și vă întâmpină să îi contactați cu orice întrebări pe care le aveți despre XK150.

Jaguar Classic Cars de vânzare