Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1960 Jaguar XK150 cu cap fix

În timpul 1960, Jaguar a făcut câteva modificări ale motorului XK care a pus compania pe hartă. Prin creșterea motorului, motorul a oferit acum putere 220 în ton standard și putere 265 în forma S. Un 3.8L XK150S a oferit o viteză maximă de 135mph și ar merge de la 0 la 60mph în doar sub 7 secunde. Pentru mulți entuziaști, Jaguar XK1960 150 Fixed Head Coupe are tot ceea ce a făcut seria Jaguar XK atât de populară. Cu stilul său, curbură, putere și preț accesibil, este ușor de înțeles cum Jaguar a vândut 4445 XK150 FHCs pe tot parcursul producției. Mulți lăudau FHC pentru oferirea unei estetici de design cu adevărat incomparabile cu acoperișul fix.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Modelul 1960 XK150 Fixed Head Coupe este adesea văzut în revistele de mașini clasice și la evenimentele de delegare a concursurilor. Cu ajutorul cercetării și a resurselor potrivite, ați putea fi în garaj în curând. ER Classics are legăturile profesionale de care aveți nevoie pentru a găsi produsul XK150 dorit. Vă încurajează să navigați pe acest site pentru a afla sfaturi valoroase și pentru a naviga în inventarul lor online pentru autoturismele Jaguar care vă pot ridica interesul. Modelul 1960 XK150 Fixed Head Coupe continuă să fie una dintre cele mai populare mașini clasice britanice de a ieși din compania Jaguar în 50. În timp ce prețurile pot fluctua drastic, ER Classics este încrezător că vă pot ajuta să vă asigurați că ați visez de la Jaguar XK150.

Jaguar Classic Cars de vânzare