Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1959 Jaguar XK150 Roadster

1959 Jaguar XK150 Roadster a fost ultima variație a modelului original XK120. Prezentând îmbunătățiri interioare, incluzând o bordură învelită în piele și mai mult spațiu în cabină, Jaguar XK150 Roadster sa confruntat cu cerințele pieței din SUA. Corpul XK150 Roadster a fost de asemenea restabilit. XK150 a fost primul care a oferit frânele cu disc Dunlop. Aceste discuri și-au demonstrat valoarea în multe dintre victoriile Jaguars Le Mans.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Modelul XK150 a fost lansat pentru prima data ca Coupe si Cabriolet. Roadster-ul a revenit la gama după 9 luni. Dacă vă gândiți să cumpărați un 1959 Jaguar XK150 Roadster, ER Classics are câteva sfaturi pentru a vă împărtăși. Nu este ceva neobișnuit pentru a găsi 1959 Jaguar XK150 Roadsters cu opțiunea 210 cai putere, deoarece mulți cumpărători au optat pentru această opțiune. O altă opțiune populară a fost transmisia automată. Asigurați-vă că aveți grijă de aceste caracteristici speciale. În timp ce creșterea în hp adesea adaugă valoare, o transmisie automată micșorează de fapt valoarea cea mai mare parte a timpului. Nu uitați să întrebați dacă vânzătorul are orice documentație referitoare la istoric, întreținere și restaurare.

Jaguar Classic Cars de vânzare