Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1959 Jaguar XK150 cu cap fix

Reprezentând dezvoltarea ulterioară a seriei legendare XK, Jaguar XK150 rămâne una dintre cele mai iconice mașini ale 50-urilor. 1959 Jaguar XK150 a avut mai multe progrese tehnice față de modelele XK anterioare, inclusiv frânele cu discuri asistate de forță și o zonă mai înaltă a cabinei.

În căutarea unui Jaguar clasic?

1959 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe este o masina clasica excelenta pentru entuziasti de toate tipurile. Indiferent dacă sunteți gata să faceți o restaurare Jaguar XK150 sau sunteți în căutarea unei mașini de prezentare a condițiilor de monedă, permiteți-vă ER Classics să vă ghideze. Expertiza lor nu numai că vă va ajuta în găsirea mașinii Jaguar pe care ați dorit-o întotdeauna, dar vă va oferi, de asemenea, sfaturi valoroase. Verificați întotdeauna rugină, întrebați despre componente sau componente suplimentare care vin împreună cu vânzarea și solicitați toate documentele referitoare la mașină. Aceste elemente vă vor ajuta să determinați valoarea mașinii pe care o căutați. Pentru mai multe sfaturi sau pentru a explora modelele disponibile în prezent în inventarul nostru, vă rugăm să căutați acest site în timpul liber.

Jaguar Classic Cars de vânzare