Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1959 Jaguar XK150 Drophead Coupe

Seria Jaguar XK a fost răspunsul Jaguars la rivali precum Mercedes 300SL. Jaguar XK150 a fost versiunea 3rd și finală din seria XK, lansată pentru prima oară în 1957. 1959 Jaguar XK150 DHC sa confruntat cu cerințele pieței americane și ar vedea un succes mare. Dacă vă gândiți să achiziționați un 1959 XK150 Drophead Coupe, ați ajuns la locul potrivit! În sprijinul anilor de experiență, ER Classics este gata să vă ajute să găsiți Jaguar XK150 dorit.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Este important atunci când cumperi orice XK150 Drophead Coupe, Roadster sau Fixed Head Coupe pentru a avea întotdeauna inspectat de către o parte 3rd. Veți dori să verificați autenticitatea acestuia. Au existat câteva caracteristici suplimentare în timpul anului model 1959 care sunt dorite, cum ar fi opțiunea actualizată 210 cai putere și transmisia automată. Fii atent la acestea în căutarea ta. Pentru mai multe sfaturi, contactați ER Classics astăzi sau opriți-vă la showroom-ul lor din Waalwijk Olanda!

Jaguar Classic Cars de vânzare