Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1958 Jaguar XK150

Produs de la 1957-1961, Jaguar XK150 a fost replica 3rd și finală a gama populară de automobile Jaguar XK, care a fost răspunsul la competiția BMW și Mercedes. 1958 Jaguar XK150 a fost disponibil în stilurile de caroserie 3: Coupe, Convertible și Roadster.

În căutarea unui Jaguar clasic?

În timp ce modelul Jaguar XK140 avea un parbriz divizat, Jaguar XK150 oferă o singură bucată de sticlă. Jaguar XK150 a apărut, de asemenea, luminile roșii de parcare montate pe partea superioară a aripilor. Roll-up ferestre, manere interioare ușă, un tablou de bord tăiat cu piele, și ușile mai subțire face cabina interior mai confortabil și luxos. Indiferent dacă doriți să cumpărați un 1958 Jaguar XK150 în condiții de top sau pur și simplu doriți să lucrați la un proiect, ER Classics ar fi încântat să vă ajute în căutarea dvs. Simțiți-vă liber să parcurgeți inventarul nostru online prin intermediul acestui site web. Nu vedeți Jaguar XK150 pe care îl căutați? Contactați-ne pentru a discuta despre cererile dvs. specifice și pentru a începe să căutați!

Jaguar Classic Cars de vânzare