Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1958 Jaguar XK150 Drophead Coupe

Lansat în 1957, generația 3rd a liniei Jaguar XK a fost cea mai scurtă durată, dar cea mai profitabilă pentru Jaguar. Au fost produse 2672 XK150 Coupes Drophead, în timp ce cel mai popular moment din timp a fost FHC cu aproximativ unități 4445. O varietate de culori erau disponibile. 1958 XK150 a reușit să combine curbură cu puterea de a deveni una dintre cele mai dorite mașini sportive ale modelului 50.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Gândește-te la cumpărarea unui 1958 Jaguar XK150 Drophead Coupe? ER Classics vă stă la dispoziție câteva sfaturi pentru a ușura căutarea. Există o mulțime de mașini minunate pe piață, de la autoturisme de restaurare până la mașini cu condiția de showroom. Încercați întotdeauna să găsiți cel mai complet model pe care îl aveți în buget, lăsând loc pentru orice restaurare sau întreținere care ar putea fi necesară. Asigurați-vă că ați verificat autenticitatea mașinii. Simțiți-vă liber să navigați în inventarul nostru pentru a vedea autoturismele 1958 Jaguar XK150 Drophead Coupe disponibile în prezent pentru dvs.

Jaguar Classic Cars de vânzare