Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1957 Jaguar XK150 cu cap fix

Modelul 3rd și final în linia XK a fost Jaguar XK150, lansat în 1957. Identificată de noul său parbriz, 1957 Jaguar XK150 FHC, Roadster și DHC au beneficiat de anii de dezvoltare de la primul XK120. Jaguar a descris XK150 FHC ca Jaguar pentru automobilistul care îi place mașinile sport închise. Jaguar XK150 Fixed Head Coupe a oferit de asemenea o manevrabilitate excelenta a modelului deschis, dar a oferit confort si siguranta.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Alte rafinări pe 1957 Jaguar XK150 au inclus roți de sârmă, șaibe de evacuare dublă și șaibe de parbriz. Dacă vă gândiți să cumpărați un 1957 Jaguar XK150 FHC, există câteva sfaturi pentru acest model. În primul rând, solicitați întotdeauna o inspecție a părții 3rd și asigurați-vă că efectuați o verificare a ruginei atât pe panourile caroseriei, cât și pe cadru. În al doilea rând, cu Jaguar XK150 doriți să verificați dacă zonele în care au existat daune corporale anterioare au fost reparate cu o excelentă manoperă. Pe aceste Jaguare, sistemele electrice Lucas pot fi destul de temperamentale.

Jaguar Classic Cars de vânzare