Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1957 Jaguar XK140 cu cap fix

Modelul 1957 XK140 Fixed Head Coupe reprezintă ultimul model de ani înainte de lansarea modelului XK150, care ar fi variația 3rd pe linia XK. Modificările externe includ barele de protecție cu lățime întreagă, adăugarea unei benzi cromate pe mijlocul capotelor din față și din spate și creșterea spațiului interior. Modelul Jaguar XK140, la fel ca toate modelele XK, ar fi oferit ca un Roadster, un DHC și un FHC. Roadster-ul a fost favoritul printre cumpărători și ar fi majoritatea vânzărilor Jaguar XK140. Drop Head Coupe, oferă șoferilor o protecție mai bună față de elemente. Cu capul fix, Coupe, a fost un coupe adevărat închis și a oferit cumpărătorului primul sezon 4 Jaguar XK.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Cumpararea unui 1957 Jaguar XK140 FHC este foarte interesanta, aici veti gasi cateva sfaturi. Dacă cumpărați un corp pentru restaurare, rugina ar trebui să fie preocuparea principală. În cazul în care vânzătorii au documentație, acest lucru poate adăuga valoare pe termen lung. Desigur, acestea sunt doar câteva dintre cele mai multe sfaturi pe care vi le putem oferi. ER Classics Holland vă urează bun venit pentru a naviga pe site-ul lor pentru a afla mai multe despre 1957 XK140 Fixed Head Coupe.

Jaguar Classic Cars de vânzare