Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1957 Jaguar XK140 Drophead Coupe

Fanii Jaguar cred că 1957 Jaguar XK140 este probabil cel mai de dorit al liniei XK140. Inițial lansat în 1954, Jaguar XK140 a înlocuit modelul Jaguar XK120 și a avut mai multe modificări externe. Modelul Jaguar XK140 a apărut barele de protecție cu lățime întreagă, plusul unei benzi cromate în josul capotelor din față și din spate și o curbură generală frumoasă. De asemenea, Jaguar XK140 a oferit mai mult spațiu în cabină. DHC a fost foarte popular deoarece oferă șoferilor o protecție mai bună față de elemente. Cu toate acestea, Roadster-ul a fost de departe cel mai popular stil de corp la acea vreme.

În căutarea unui Jaguar clasic?

1957 Jaguar XK140 Drophead Coupe continuă să fie o mașină populară de turism sportiv. Veți găsi vânzători care oferă modele în toate tipurile de condiții. Intervalele de preț pentru aceste clasice variază, de asemenea, în funcție de condiție și stilul corpului. Este important de menționat că aceste mașini clasice merită o inspecție amănunțită. Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile pe care ER Classics le-au învățat de-a lungul anilor.

Jaguar Classic Cars de vânzare