Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1956 Jaguar XK140

1956 Jaguar XK140 a fost prima masina sport Jaguar cu transmisie automata. Ca și în cazul tuturor modelelor XK140, a fost disponibil în stilurile de caroserie 3. Roadsterul Open Two Seater avea un vârf de pânză care se potrivea în spatele scaunelor. Capul Drop Head a avut un vârf de căptușeală montat permanent, care se așezase deasupra cadrului mașinii când coborâse. Spre deosebire de Open Two Seater, avea un parbriz fix. Cumpărătorii au apreciat, de asemenea, disponibilitatea roților de sârmă și a evacuărilor duale, disponibile pe 1956 Jaguar.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Interiorul modelului 1956 Jaguar XK140 a fost, de asemenea, îmbunătățit. Bateria unică a fost acum situată destul de adânc în interiorul aripii de pe partea de intrare. Jaguar XK140 a devenit una dintre cele mai dezirabile mașini sportive de pe piață, cu o serie de mașini fiind exportate în principal în SUA. Câteva sfaturi pentru acest model includ: inspectarea ruginei, asigurarea cât mai multor componente originale, solicitarea documentației privind istoria și cunoașterea costurilor potențiale de întreținere și restaurare.

Jaguar Classic Cars de vânzare