Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1956 Jaguar XK140 cu cap fix

1956 Jaguar XK140 FHC este o reprezentare excelenta a curbelor care au fost unice pentru acea epoca de design auto. La vremea respectivă, modelele Roadster și DHC erau cele mai populare, dar pentru un eveniment care necesita o distanțare sporită, Fixed Head Coupe era o alternativă pentru sezonul 4, care era de fapt mai ieftină decât modelele convertibile. Aceste mașini au fost destinate în primul rând pieței din SUA, iar majoritatea modelelor Jaguar XK140 rămase pot fi găsite în SUA astăzi. În timp ce cele mai multe sunt pe partea stângă, nu este neobișnuit să găsești și câteva mașini cu volan pe dreapta în SUA. Dacă vă gândiți să cumpărați un 1956 Xaguenix XK140 Fixed Head Coupe, ER Classics este încântat să vă ofere următoarele sfaturi.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Ghidul cumpărătorului Când cumpărați un 1956 Jaguar XK140 FHC este important să efectuați o inspecție amănunțită. În timpul acestei inspecții verificați amploarea oricărei deteriorări la rugină a panourilor și a cadrului, toate mecanica, originalitatea, autenticitatea și exhaustivitatea. Desigur, dacă cumperi o mașină pentru restaurare, indemnizațiile pe care le vei da acestor articole vor fi diferite. ER Classics în Olanda au ajutat cumpărătorii și vânzătorii de mașini clasice Jaguar și să înțeleagă ce face aceste mașini atât de speciale. Ele vă pot ajuta să găsiți Jaguar XK140 pentru a vă satisface nevoile și pentru a vă depăși așteptările.

Jaguar Classic Cars de vânzare