Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1955 Jaguar XK140

Produs între 1954-1957, Jaguar XK140 a fost succesorul mașinii XK120 de succes Jaguars. Actualizările includ frâne mai bune, direcție cu rack și pinion, deplasare sporită a suspensiei și amortizoare moderne în stil tub. Introdus la sfarsitul 1954 si vandut ca 1955 Jaguar XK 140, schimbarile aditionale au inclus barele de protectie mai substantiale si semnalele de semnalizare intermitente. În plus, luminile cu chihlimbar dublu deasupra barei de protecție din față au ajutat la diferențierea lui XK140 de la XK120. În mod ironic, proprietarii Jaguar XK120 au început să ceară instalarea unor lămpi similare pe mașinile lor.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Când căutați orice mașină clasică, există câteva sfaturi care vin mereu la îndemână. În primul rând, este întotdeauna înțelept să faceți cercetările și să învățați cât de mult puteți despre mașina de interes. În al doilea rând, atunci când găsiți o mașină de interes, având mașina verificată pentru originalitate, componentele de lucru și rugina este foarte importantă. Pentru mai multe informații despre 1955 Jaguar XK140, vă rugăm să nu ezitați să contactați ER Classics astăzi.

Jaguar Classic Cars de vânzare