Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1955 Jaguar XK140 cu cap fix

Fabricată între 1954-1957 de către Jaguar, XK140 a fost lansarea generației 2 din gama Jaguar XK. Ca succesor al Jaguar XK120, au existat câteva upgrade-uri pe care le-a oferit XK140. Modelul 1955 XK140 Fixed Head Coupe, un coupe închis, ar împărți bordul de bord și inserțiile ușii, precum și bancheta din spate. Acoperișul a fost prelungit cu parbrizul fiind deplasat înainte, cu aripile frontale mai scurte și cu ușile mai lungi. Acest lucru a oferit, de asemenea, mai mult spațiu interior și spațiu pentru picioare.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Te gândești să cumperi un 1955 Xaguenix XK140 Fixed Head Coupe? ER Classics a ajutat cumpărătorii de mașini clasice de ani de zile și are cunoștințele și resursele necesare pentru a vă ajuta să găsiți mașina pe care ați fost mereu visată. Dacă nu sunteți în căutarea unui XK140 curat care a fost restaurat, aceste mașini vor avea pete și defecte. Scopul ar trebui să fie întotdeauna să găsiți cea mai completă mașină pe care o puteți găsi în bugetul dvs. În timp ce mai mult de 8800 automobilele Jaguar XK140 au fost produse până la momentul în care producția a încetat în 1957, piesele pot fi în continuare dificil de găsit. Este important să luați acest lucru în considerare. De asemenea, FHC este cel mai puțin costisitor din stilurile caroseriei 3. Fie că sunteți în căutarea unui 1955 XKUMNXX FHC perfect restaurat, fie că ați dorit întotdeauna să restabiliți unul, să vă ajute ER Classics.

Jaguar Classic Cars de vânzare