Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1954 Jaguar XK140 cu cap fix

În 1954, Jaguar a lansat generația 2nd a seriei populare XK, modelul Jaguar XK140. A avut aceeași arhitectură ca modelul anterior, dar a prezentat mai multe îmbunătățiri interioare și corporale. XK140 ar fi disponibil ca un Open Two-Seater, Drop Head Coupe sau Fixed Head Coupe. Caland pe succesele lor de curse la orele 24 din Le Mans, Jaguar si-a folosit pedigree-ul de competitie pentru a vinde si a vinde 1954 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe. Astăzi, modelul Jaguar XK140, indiferent dacă este în stilul caroseriei FHC, DHC sau Roadster, este una dintre cele mai populare automobile britanice clasice din întreaga lume.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Dacă vă gândiți să cumpărați un 1954 Jaguar XK140 FHC, unele dintre opțiunile care adaugă valoare astăzi includ: roți din sârmă, un overdrive Laycock de Normanville și o transmisie automată Borg-Warner. Fie că sunteți în căutarea unui 1954 140 XK140 FHC pentru colecția dvs. sau că ați dorit mereu să restaurați un Jaguar XKXNUMX, permiteți-vă să vă asistați mai mult la ER Classics.

Jaguar Classic Cars de vânzare