NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1954 Jaguar XK140 Drophead Coupe

În timpul 1954, Jaguar va lansa generația 2nd a popularului său XK linie Jaguar XK140. Noua pentru 1954 ar fi lansarea stilului caroseriei Drophead Coupe, acest lucru ar fi Jaguars primul convertibil în linia XK. Făcând alături de Roadster și Fixed Head Coupe, 1954 Jaguar XK140 Drophead Coupe a umplut o nișă pe piață pentru acei cumpărători care doreau o adevărată experiență în aer liber. Dacă vă gândiți să cumpărați un 1954 XK140 DHC, echipa ER Classics este gata să vă ajute să găsiți potrivirea perfectă.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Noul 1954 Jaguar XK140 Drophead Coupe a oferit acum un spațiu sporit pentru picioare și un spațiu mai mare pentru scaunele din spate, chiar și atunci când Drophead Coupe a fost completat. Deoarece aceasta este o mașină în aer liber, veți descoperi că versiunile DHC sunt de obicei mai puțin ciupite în jurul marginilor decât un FHC. Încercați întotdeauna să găsiți cel mai complet exemplu pe care îl puteți găsi. Cu aceste clasice unice, este întotdeauna cel mai bine să aibă o parte 3rd inspecta masina. ER Classics este o reprezentanță clasică de mașini cu sediul în Olanda, care este specializată în achiziționarea și vânzarea de mașini clasice.

Jaguar Classic Cars de vânzare