Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1954 Jaguar XK120 Roadster

1954 Jaguar XK120 Roadster a fost popular printre cumpărători. Oferind o suprafață de pânză ușoară și ecrane laterale detașabile, care ar putea fi stocate din spatele scaunelor. Parbrizul din față s-ar putea îndepărta sau s-ar putea monta aeroscreenele. Construcția în stilul cursei, asociată cu succesele recunoscute de Jaguars în această perioadă, a făcut ca Roadster să fie cel mai popular din gama XK120. De-a lungul producției, Jaguar a lansat unitățile 12078 XK120. Când vă uitați la fotografiile 1954 Jaguar Roadster sau le vedeți în persoană, este ușor de înțeles de ce atât de mulți fanatici de la Jaguar încă mai iubesc această mașină.

În căutarea unui Jaguar clasic?

1954 Jaguar XK120 Roadster, este una dintre cele mai populare automobile clasice printre entuziaștii Jaguar. Iată câteva sfaturi de luat în considerare. În primul rând, asigurați-vă că faceți o cercetare adecvată pentru a inspecta originalitatea oricărei mașini pe care o considerați. Aceasta include o inspecție a părții 3rd, potrivirea numărului șasiului și a motorului și vizualizarea chitanțelor sau a documentației privind orice lucrare de restaurare. Realizați întotdeauna o inspecție amănunțită pentru repararea ruginii sau panoului caroseriei. Pentru mai multe sfaturi pentru 1954 Jaguar XK120 Roadster, ER Classics vă încurajează să vizitați site-ul web și contactați-i cu orice întrebări ați putea avea.

Jaguar Classic Cars de vânzare