Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare

Bouwjaren1954 Jaguar XK120 cu cap fix

1954 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe este un prim exemplu al ingineriei de calitate Jaguars și al designului atemporal. Spre deosebire de Roadster, care nu oferă nici o protecție față de elemente, și modelele DHC care ofereau conducerea în sezonul 2, FHC a oferit șoferilor o mașină pe tot parcursul anului, care nu numai că era elegantă și puternică, dar și accesibilă. FHC a fost disponibil la o fracțiune din cost în comparație cu DHC și Roadster și a fost încă mai puțin decât un 3rd din prețul celui mai comparabil Ferrari. Motorul său 3.4 litru răcit cu apă, inline-6, a oferit 160hp și un timp 0-60 de mai puțin de 12 secunde. Jaguar XK120 a fost capabil să atingă o viteză maximă mai mare decât 120mph. În timp ce 1954 Jaguar FHC este mult mai rar decât Roadster și DHC, acesta poate fi găsit astăzi la o fracțiune din costul mașinilor similare convertibile XK120.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Există câteva lucruri care ar trebui inspectate pe 1954 XK120 Fixed Head Coupe înainte de a cumpăra unul. Ca și în cazul tuturor Jaguarilor clasici, verificați rugina. Majoritatea autoturismelor XK120 vor prezenta un anumit tip de rugina din panoul caroseriei, care poate fi dificil de fixat si posibila. Țineți minte acest lucru și verificați întotdeauna mașina pe un ascensor. Din punct de vedere mecanic, motoarele 3.4 au fost puternice, puternice și bine concepute. La motoarele XK timpurii, asigurați-vă că ați verificat garniturile principale, precum și garniturile de etanșare originale din tablă de oțel. De asemenea, rețineți că aceste modele XK120 Fixed Head Coupe au fost echipate cu volane foarte mari și au lipsit servodirecția.

Jaguar Classic Cars de vânzare