Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1952 Jaguar XK120 cu cap fix

În timpul lansării sale în 1948, au existat doar câteva automobile care ar putea concura cu Jaguar XK120. Un Ferrari competitiv ar costa mai mult decât 3 ori prețul unui Jaguar XK120 foarte comparabil, iar Austin-Healey nu va ieși până aproape 2 ani după ce FHC a fost lansat în 1951. Modelul 1951 XK120 Fixed Head Coupe a fost o opțiune bună pentru cumpărători atât atunci, cât și acum. O încercare de a extinde atracția liniei XK120 prin includerea cabinei pasagerilor în condiții nefavorabile, Jaguar FHC se va confrunta cu problemele de practică ale conducerii unui XK120. FHC a fost mai mult decât un Roadster cu un hardtop, a fost proiectat meticulos și artizanal.

În căutarea unui Jaguar clasic?

De-a lungul perioadei sale de producție 6, Jaguar va vinde unitățile 12045 XK120, dintre care numai 2672 au fost fixe pe capuri. Coupe-ul este considerabil mai rar decât modelele Roadster sau Drop Head Coupe. Jaguar XK120 s-au dovedit a fi destul de rezistente în ultimele decenii. Cumpărătorii ar trebui să ia în considerare orice deteriorare a ruginei la aceste panouri delicate curbate ale caroseriei, care pot fi costisitoare pentru reparații. Cutia de viteze trebuie de asemenea inspectată. Pentru mai multe sfaturi, ER Classics vă încurajează să contactați-le astăzi! Echipa lor de profesioniști de vânzări așteaptă cu nerăbdare să vă ajute să găsiți 1952 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe pe care ați visat mereu.

Jaguar Classic Cars de vânzare