Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1964 Austin-Healey 3000

În 1964, modelul Austin-Healey 3000 MKIII a fost actualizat cu o bordură revizuită, care include un panou de fascicol din lemn și o nouă versiune a motorului. Această versiune nouă a oferit dublu 2 inch-choke SU carburatoare, prezentând mai mult decât 148hp. Masina a fost un succes instant si 1964 Austin-Healey 3000 continua sa fie una dintre cele mai populare printre Big Healeys. 1964 MKIII 3000 sa dovedit a fi de succes și pe pistă. Indiferent dacă este stilul elegant care vă atrage sau doar ocazia de a deține o piesă de istorie a mașinilor britanice, ER Classics ar fi încântat să discute cu dvs. opțiunile.

Încercați să cumpărați un Austin-Healey?

În piață pentru un 1964 Austin-Healey 3000? ER Classics vă recomandă să conduceți unul, pentru că poate sau nu să vă satisfacă așteptările. Mulți găsesc Austin-Healey 3000 mult mai greu de condus decât au anticipat, predominant datorită lipsei de servodirecție și a frânelor de putere. Overdrive face o diferență enormă, așa că căutați Healeys cu această opțiune dacă vă preocupă conducerea. Dacă ești înalt, spațiul interior poate fi o problemă, ține cont de asta. În plus, vă încurajăm să achiziționați cea mai bună mașină pe care o puteți permite. O mașină care a fost întreținută de cineva care a îngrijit cu adevărat pentru ea poate fi o investiție mult mai bună decât o mașină care poate deveni rapid o groapă de bani. De asemenea, asigurați-vă că verificați suspensia din față. O mașină care a intrat într-un accident poate avea probleme de aliniere din față. Pentru mai multe sfaturi ca acestea, ER Classics vă urează bun venit să vă conectați astăzi. Răsfoiți site-ul web pentru a vedea modelele 1964 Austin-Healey 3000 disponibile în prezent.

Austin-Healey Classic Cars de vânzare