Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1963 Austin-Healey 3000

Introdus in 1963, productia Austin-Healey 3000 va dura pana la sfarsitul 1967. Când MKIII a fost construit, aproape totul despre el a fost depășit în acel moment. Astăzi, 1963 Austin-Healey 3000 este unul dintre cele mai populare dintre Big Healeys printre colectorii de mașini clasice. Spre deosebire de predecesorii săi (100-4 și 100-6), modelul Austin-Healey MKIII 3000 a fost mai mult decât o masină sportivă, mai mult decât o mașină de turism. Alte îmbunătățiri au inclus frânele asistate de putere și mai multă putere datorită carburatorilor mai mari.

Încercați să cumpărați un Austin-Healey?

Când căutați să achiziționați o mașină clasică 1963 Austin-Healey 3000, aveți mai multe opțiuni. Primele unități 1390 sunt denumite autoturisme de fază I, care pot fi identificate de cutia de tip cubby din spatele consolei centrale. După aproape șase luni de producție, au fost introduse mașinile de fază II. Înălțimea cursei a fost mărită, iar cutia cubby a fost scoasă. Indiferent de modelul acestui frumos Austin-Healey cu care alegeți să mergeți, un lucru este sigur; va avea frumusețea pe care entuziaștii lăudau de mulți ani. Pentru a afla mai multe sfaturi pentru 1963 Austin-Healey 3000, asigurați-vă că vă conectați la ER Classics. Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la dvs. și să vă ajutăm să găsiți Austin-Healey pe care îl doriți.

Austin-Healey Classic Cars de vânzare