Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis


1957 Austin-Healey 100-6

100-6, lansat în 1956 pentru a înlocui 100-4, a obținut rapid o reputație proastă pentru faptul că a fost mai lent decât predecesorul său, în ciuda noului motor cu cilindri 6. Austin-Healey a făcut repede măsuri pentru a remedia acest dezavantaj, iar în 1957 a lansat un design nou proiectat, cu cap 6. Această versiune va fi mai târziu cunoscută sub numele de 6-Port Head și a fost vândută ca o opțiune din fabrică pentru proprietarii produsului 1956 100-6. Austin-Healey a început să eticheteze actualizat 1957 Austin-Healey 100-6 cu numele Mille Miglia după faimoasa cursa auto italiană din Brescia.

Încercați să achiziționați un Classic Austin-Healey?

Astăzi, presa proastă a fost mult timp uitată, deoarece Austin-Healey 100-6 a revenit pe piața clasică a colectorilor de mașini. Mai puțin de mândrie decât MG, mai plin de farmec decât Triumph, și nu la fel de scump ca Jaguar, 1957 Austin-Healey 100-6 este simbolul stilului și eleganței britanice. Când cumpărați un 100-6, asigurați-vă că luați în considerare următoarele sfaturi. În primul rând, inspectați cu atenție mașina pentru rugină, indiferent dacă cumpărați un proiect de restaurare sau cumpărați o mașină deja restaurată. De asemenea, aveți o inspecție a părții 3rd, mai ales dacă acesta este un model care rulează. Veți dori să asigurați funcționarea corectă a componentelor motorului. Acest produs Healey a fost oferit cu o opțiune de vopsea în două tonuri; Țineți minte acest lucru. Un original cu vopsea în două tonuri poate avea o valoare mai mare. Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile pe care ER Classics Waalwijk vă pot ajuta să le căutați atunci când căutați un 1957 Austin-Healey 100-6.

Austin-Healey Classic Cars de vânzare