Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1964 Alfa Romeo 2600

Prezentat la Salonul Auto de la Geneva la 1962, Alfa Romeo 2600 a fost succesorul liniei Alfa Romeo 2000. Disponibil ca un Berlina Sedan, un Spider Convertible și un Sprint Coupe, linia Alfa Romeo 2600 a mai văzut câteva ediții speciale și a fost folosită chiar de guvernul italian ca mașini de poliție. 1964 Alfa Romeo 2600 este cunoscută pentru că a fost ultima mașină Alfa Romeo echipată cu motorul puternic cu șase cilindri 2.6L. Modelele ulterioare ar oferi motoare cu patru cilindri.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra un 1964 Alfa Romeo 2600, ER Classics vă stă la dispoziție următoarele sfaturi. Închirați întotdeauna un mecanic de partid 3rd pentru a examina orice achiziție potențială. Asigurați-vă că cereți orice documentație privind proprietatea, întreținerea etc. Deoarece aceste mașini aveau frâne pe disc cu patru roți și o distanță scurtă de frânare, 2600 era adesea în spate. Asigurați-vă că ați verificat dacă acest lucru s-ar fi întâmplat cu mașina pe care o căutați. Un mecanic calificat vă poate ajuta. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui proiect de restaurare 1964 Alfa Romeo 2600 sau un 2600 în stare perfectă, ER Classics ar fi încântat să vă ajute. Simțiți-vă liber să navigați în inventarul nostru online pentru a vedea clasicul Alfa Romeos de vânzare.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare