Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


1960 Alfa Romeo Giulietta

1960 Alfa Romeo Giulietta face parte din seria 101 a modelelor Giulietta, produse de la 1959 până la 1961. Cea mai importantă modificare se axează pe transmisia motorului și a vitezei 4. 5 cutii de viteză văzute astăzi în seria 101 modelele Giulietta sunt fie transplanturi, fie conversii de perioadă.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Dacă te gândești să cumperi un 1960 Alfa Romeo Giulietta, ai ajuns la locul potrivit. Este important să știți că modelele anterioare 750 Giulietta și seria 101 au numeroase părți care nu se schimbă. Trecerea de la modelele 750 la modelele 101 a fost graduală, adăugând elemente noi, deoarece stocurile de piese vechi au dispărut. Când faceți cercetările pe o anumită mașină, asigurați-vă întotdeauna că ați autentificat mașina. Pentru mai multe sfaturi pentru 1960 Alfa Romeo Giulietta, contactați echipa de la ER Classics astăzi. Vă rugăm să nu ezitați să navigați în inventarul online și să apelați echipa cu orice întrebări ați putea avea.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare