27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

VW Beetle Custom


Cauti un Volkswagen?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Volkswagen!

Ai un Volkswagen și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

VW Beetle | Personalizat | Uși sinucidere | 1958

Repere:

- Restaurat extensiv
- Personalizat
- Condiția de vârf
- Uși sinucigașe

Volkswagen Beetle personalizat unic, cu uși de sinucidere
Vorbește despre un VW Beetle unic! Acest gândac a fost restaurat extensiv și realizat la comandă de tată și fiu în Suedia. Echipat cu uși de sinucidere, interior special și vopsea în două nuanțe, acesta este un gândac așa cum nu ați mai văzut până acum. Atât de special încât s-a scris chiar un articol despre el în revista auto suedeză Bilsport.

VW Beetle personalizat cu multe opțiuni
Acest VW Beetle personalizat are un motor de 1200 cmc cu 4 cilindri tip 3 cu carburatoare duble Solex și o cutie de viteze manuală de la un 1303 S. Caroseria este echipată cu aspectul iconic al ferestrei despărțite și acoperișul glisant. Beetle a fost, de asemenea, coborât și echipat cu un parasolar personalizat și o evacuare specială care oferă un sunet frumos.

Interiorul VW Beetle are tapițerie modernă și metri de un Porsche 912. Una peste alta, este o combinație frumoasă și unică foarte rară.

Doriți să cumpărați un VW Beetle personalizat?
Căutați un Volkswagen Beetle Custom în stare excelentă? Lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: v8912
  • Face: Volkswagen
  • Model: Gândac
  • An: 1958