Duminică 5 decembrie EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00

Volvo Amazon 122 S.

Vezi toate fotografiile Volvo Amazon 122 S de vânzare

Vedeți curenții noștri Volvo stoc

Afișați stocul

Cauti un Volvo?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Volvo!

Ai un Volvo și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Volvo Amazon 122 S | Body-off restaurat | Overdrive | 1966

Repere:

- Restabilitare a corpului
- Overdrive
- Trapa
- 1-2-3 aprindere
- Eșapamentul lui Simon
- Vopsea în două tonuri

Volvo Amazon 122 S restaurat cu caroserie de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos Volvo Amazon 122 S din 1966. Acest Amazon provine de la un adevărat entuziast care a restaurat clasicul body-off în urmă cu câțiva ani. Acest Amazon este atât optic cât și tehnic în stare foarte bună. Volvo Amazon 122 S este alimentat de un puternic motor cu 1782 cilindri de 4cc cu overdrive care oferă o experiență de conducere excelentă. Combinația dintre acest motor și evacuarea Simons, îți aduce un zâmbet pe buze.

Volvo Amazon 122 S în stare foarte bună de vânzare
După cum puteți vedea în fotografii, restaurarea acestui Volvo Amazon are un standard ridicat. Are o frumoasă vopsea albastră închisă / albă, în două tonuri, care se combină foarte frumos cu toate accesoriile cromate. Ceea ce este cu adevărat grozav este că acest clasic este echipat cu un acoperiș glisant, astfel încât să vă puteți bucura de soare în timp ce călătoriți. Interiorul este într-o stare foarte îngrijită și este echipat cu tapițerie neagră și un tablou de bord frumos, cu radio corect de perioadă.
 
Doriți să cumpărați un Volvo Amazon 122 S restaurat?
Căutați un Volvo Amazon 122 S restaurat, caroserizat? Apoi lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Agenții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: v2234
  • USP-uri: Nu
  • Face: Volvo
  • Model: Amazon
  • An: 1966
  • Int. nr .: Nu