Cumpărați online în siguranță | Livrare la usa ta | Schimb posibil

VW Beetle Cabriolet


Cauti un Volkswagen?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Volkswagen!

Ai un Volkswagen și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contactați-ne

VW Beetle Cabriolet | anii 1950 | Restaurat | Stare foarte buna | 1959

Repere:

- Restaurat
- Raport de fotografie al prezentului restaurării
- Cabriolet rar din anii 1950
- Vopsea în două tonuri
- Interiorul roșu
- 1500cc 4 cilindri

Vânzare Volkswagen Beetle Cabriolet restaurată
Acesta este un Volkswagen pe care nu îl vei întâlni ușor. Clasicul pe care îl oferim spre vânzare aici este un Beetle Cabriolet original din 1959. Găsirea unui Beetle Cabriolet din anii 1950 este foarte dificilă pentru că nu au mai rămas multe, cu atât mai puțin în starea în care se află acest Beetle. VW-ul pe care îl oferim spre vânzare aici a fost restaurat de un pasionat cu experiență și este atât optic cât și tehnic într-o stare foarte bună. condiție. Restaurarea completă este documentată într-un reportaj foto amplu. Volkswagen Beetle Cabriolet este propulsat de un motor cu 1500 cilindri de 4 cmc cu cutie de viteze manuală.

Vând Volkswagen Beetle Cabriolet din 1959
Volkswagen Beetle Cabriolet pe care îl oferim spre vânzare aici este cu adevărat o priveliște de văzut. În timpul restaurării, acesta a fost prevăzut cu o vopsea frumoasă în două nuanțe care subliniază și mai mult curbele frumoase ale acestui clasic. Cromul este în stare bună și se combină foarte frumos cu schema de culori a Beetle. Interiorul este într-o stare foarte îngrijită și este dotat cu tapițerie roșu visiniu care contrastează frumos cu vopseaua. Pentru a termina, s-a ales un capota moale din material gri, pe care il poti plia in cel mai scurt timp de indata ce soarele straluceste.

Vrei să cumperi VW Beetle Cabriolet din 1959?
Căutați un Volkswagen Beetle Cabriolet din 1959 restaurat? Lăsați-vă detaliile prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă realizeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: v5025
  • Face: Volkswagen
  • Model: Gândac
  • An: 1959