30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

VW Beetle Cabriolet


Cauti un Volkswagen?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Volkswagen!

Ai un Volkswagen și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

VW Beetle Cabriolet | Restaurat extensiv | Stare foarte bună | 1973

Repere:

- Restaurat extensiv
- Condiție foarte bună
- Interior bronzat
- Capă moale din mohair bronz
- Faruri suplimentare
- Suport pentru bagaje

Vânzare VW Beetle Cabriolet restaurată extensiv
Oferim spre vanzare acest superb Volkswagen Beetle Cabriolet din 1973. Acest clasic a fost restaurat pe scară largă și este atât optic cât și tehnic în stare foarte bună. Beetle este propulsat de un motor cu 1300 cilindri de 4 cmc cu un sunet minunat. Te poți vedea deja în turneu cu acest frumos VW Beetle Cabriolet?

Vând Volkswagen Beetle Cabriolet într-o schemă de culori frumoasă
La E&R Classics am văzut deja mulți Beetles, dar acesta este unul dintre cei mai drăguți pe care le-am avut în showroom-ul nostru. Schema de culori a vopselei negre în combinație cu accesoriile cromate și interiorul de culoare bej îl fac să atragă privirile. Și ce zici de capota moale Mohair de culoare bej? Un Beetle Cabriolet nu a arătat niciodată atât de frumos cu capota sus. Beetle are, de asemenea, o serie de dotări suplimentare, cum ar fi faruri duble și un portbagaj, care oferă o notă personală. Pe scurt, un gândac frumos care este complet gata pentru noul său proprietar.

Doriți să cumpărați un Volkswagen Beetle Cabriolet?
Căutați un Volkswagen Beetle Cabriolet din 1973 restaurat pe larg? Apoi lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Agenții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: v7507
  • Face: Volkswagen
  • Model: Gândac
  • An: 1973