Duminică 2 aprilie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00

Volkswagen Beetle Cabriolet


Cauti un Volkswagen?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Volkswagen!

Ai un Volkswagen și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Volkswagen Beetle Cabriolet | Restaurat pe scară largă | 1973

Repere:

- Restaurat extensiv
- Sonnenland soft top
- Broșuri originale prezente
- motor 1600cc 4-cilindru
- Motorul și cutia de viteze au fost revăzute

Vânzare VW Beetle Cabriolet restaurată extensiv
Oferim spre vanzare acest superb Volkswagen Beetle Cabriolet din 1973. Beetle a fost livrat nou in Germania si vine de la un cunoscut client al E&R Classics. Acesta este un Beetle Cabriolet restaurat pe scară largă, care este atât optic, cât și tehnic în stare bună. Broșurile originale de instrucțiuni și întreținere au fost păstrate cu grijă. Este propulsat de un motor revizuit de 1600 cmc cu 4 cilindri, cu o cutie de viteze manuală revizuită, care oferă o experiență de condus minunată.

Volkswagen Beetle Cabriolet albastru de vânzare
După cum puteți vedea în fotografii, acest Beetle Cabriolet este într-adevăr o imagine de văzut. Este finisat într-o vopsea albastră frumoasă care se potrivește complet cu aspectul acestui clasic al anilor 1970. Cromul este într-o stare frumoasă și se combină foarte frumos cu vopseaua. Interiorul este echipat cu tapițerie din piele neagră și are un tablou de bord original frumos cu radio corect de epocă. Volkswagen este, de asemenea, echipat cu o capotă neagră Sonnenland, pe care o puteți plia într-o clipă de îndată ce soarele strălucește.

Volkswagen Beetle Cabriolet de vânzare la E&R Classics
Căutați un VW Beetle Cabriolet din 1973? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal de cumpărături.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: v1639
  • Face: Volkswagen
  • Model: Gândac
  • An: 1973
  • Int. nr .: Nu