Iulie și august DESCHIS ca de obicei

Triumph TR3


Cauti un Triumph?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Triumph!

Ai un Triumph si vrei sa vinzi? Contactează-ne. Căutăm întotdeauna mașini clasice pe care să le adăugăm la stoc.

Contactați-ne

Triumph TR3 | Restaurat | Stare bună | 1959

Repere:

- Restaurat
- Raport foto despre restaurare disponibil
- Motor cu 1991 cilindri de 4 cmc cu carburatoare duble
- transmisie manuală cu viteză 4
- Suprafață neagră moale

Restaurată Triumph TR3 de vânzare
Oferim spre vânzare acest frumos Triumph TR3 din 1959. Acest TR3 provine de la un client cunoscut care a cumpărat clasicul de la noi în trecut. The Triumph a fost restaurat în trecut și se află în stare optică și tehnică bună. Este disponibil un reportaj foto al restaurării. Este propulsat de un motor cu 1991 cilindri de 4 cmc cu carburatoare duble.

Roșu Triumph TR3 de vânzare
A Triumph TR3 este un aspect frumos în sine, dar vopseaua roșie a acestui clasic îl face să atragă privirile. Vopseaua iese și se combină foarte frumos cu cromul și roțile de sârmă vopsite. Interiorul este intr-o stare ingrijita si este dotat cu tapiterie neagra cu tuburi albe. TR3 are o capota moale și o husă neagră. De îndată ce soarele strălucește, puteți plia capota în cel mai scurt timp, astfel încât să vă puteți bucura de aer liber în timpul turneului.

Vreau sa cumpar Triumph Tr3?
Cauti o restaurare Triumph TR3? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: t2462
  • Face: Triumph
  • Model: TR3
  • An: 1959