30 mai (Corpus Christi) SHOWROOM OPEN - duminică 2 iunie CARS & COFFEE și SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00)

MG RVX NUMX


Cauti un MG?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm MG!

Ai un MG și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

MG RV8 | Volan pe stanga | Doar 2,000 construite | Istoria cunoscută | 1993

Repere:

- Numarul 259 din doar 2000 construit
- Unitatea cu mâna stângă
- Stare foarte frumoasă, originală
- Istoricul întreținerii este cunoscut
- motor 3948cc V8
- transmisie manuală cu viteză 5

MG RV8 rar de vânzare
Acesta este un clasic foarte rar, MG RV8. Au fost construite doar 2,000, iar MG-ul pe care îl oferim aici are numărul de producție 259. Găsirea unui MG RV8 este dificilă, cu atât mai puțin în starea în care se află această mașină. Ceea ce face acest MG RV8 și mai special este că a fost transformat într-un MG RV8. mașină cu volan manual. MG RV3948 vine de la un entuziast care a menținut întotdeauna bine clasicul. Istoricul de întreținere este prezent și facturile pentru întreținerea efectuată au fost păstrate cu grijă. Este propulsat de un motor V8 de 5 cmc cu transmisie manuală cu XNUMX trepte.

Vând volan pe stânga MG RV8 din 1993
După cum puteți vedea în fotografii, acest MG RV8 este într-adevăr o priveliște de văzut. Are o vopsea metalizată de culoare gri-argintiu, ceea ce o face să atragă privirile. Este echipat si cu jantele originale BBS RS care se imbina foarte frumos cu vopseaua. Interiorul este într-o stare foarte îngrijită și are tapițerie din piele de culoare crem și un tablou de bord frumos cu incrustație de lemn. Pe scurt, un MG RV8 original, foarte stilat, care este complet gata pentru noul său proprietar.

Vrei să cumperi MG RV8 cu volan pe stânga?
Cauți un MG RV8 cu volan pe stânga din 1993? Lăsați-vă detaliile prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă realizeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: m0259
  • Face: MG
  • Model: RV8
  • An: 1993